Rogaland fylkeskommune
Postadresse: P.b. 130, 4001 Stavanger
Besøksadresse: Arkitekt Eckhoffs gate 1, 4001 Stavanger
I wish her well
Produksjonsliste
Program

I wish her well

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

I wish her well har publikum på alle fire sider og danserne er tett på. Det er de små historiene som fortelles, de hverdagslige tingene som er så viktige, men likevel usynlige, når den store historien skal skrives.

Fortellingene er personlige historier fra kvinner i familie med, eller med nære bånd til utøverne i forestillingen. Disse nære og samtidig universelle historiene fortelles både gjennom lydbildet og danserne på scenen. Første del av forestillingen bygger på fire kvinners historier. Andre del av forestillingen tar utgangspunkt i dagbøkene til en seksten år gammel jente som i dag er 82. Hun har sjenerøst delt sine tanker og erfaring med dansere og koreograf.

Panta Rei Danseteater samarbeider igjen med den britiske komponisten Nathaniel Reed, som skaper melodiøs og stemningsfull musikk. I wish her well byr på akrobatiske elementer, stemningsfulle scener og høyt tempo.


DEN UTVIDEDE FORESTILLINGEN
DEL 1: Smak av dans (45 min) er korte verksteder som gjennomføres klassevis. Her får elevene bruke sin egen kreativitet. Vi leker og lærer bort spenstige løft og akrobatiske bevegelser. Dette er likevel noe alle kan være med på uten forkunnskaper eller erfaringer.

DEL 2: Lage forestilling (5 timer) En eller to grupper på 20 elever på hver skole vil ha anledning til å delta på et lengre verksted i kreativ dans. Her er elevene medskapende koreografer, og gruppene lager en kort forestilling.

DEL 3: Framsyning (60 min). Elevane viser koreografien sin for resten av trinnet saman med den profesjonelle koreografien I wish her well.

Panta Rei Danseteater gir skoleelever et direkte møte med profesjonelle dansekunstnere. Elevene deltar i verksteder i kreativ dans hvor de er medskapende koreografer og deltar i forestillinger sammen med profesjonelle dansere.

Om utøvere og produsenter

Norsk scenekunstbruk
  • Arrangert av: Rogaland fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Panta Rei Danseteater har som mål å skape danseteaterforestillinger med høy kvalitet og som er tilgjengelig for et større publikum.

Panta Rei Danseteater ønsker å fremme interessen for dans gjennom utadrettet arbeid. Kompaniets medlemmer har grundig undervisningserfaring fra Storbritannia og Norge.

Kompaniet tilbyr kurs og veiledning til ansatte i skolevesenet. Alle kurs og all veiledning vil bli skreddersydd hver enkelt skole.


Medvirkende

  • Julie Ekornes (Danser)
  • Kari Vikjord (Danser)
  • Silje Bævre Lian (Danser)
  • Henriette Hamlie / Berit Lundende (Danser)

Multimedia og vedlegg

Bilder

I wish her well
Foto: Trine + Kim designstudio
I wish her well
Foto: Trine + Kim designstudio
I wish her well
Foto: Trine + Kim designstudio
I wish her well
Scenekunst / Dans
Trinn: 8 - 10
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Gine Heien
51 51 66 72
Kontaktperson utøver
Henriette Hamli
mobil: 92050776 henriettehamli@gmail.com  
Programlengde
45 min
Maks publikumsantall
120
Arena / rom
Gymsal eller lignende
Er workshop
Ja
Bærehjelp
3 til 5 stykker
Oppriggingstid
150 min.
Nedriggingstid
60 min.
Strøm
16 ampere
Merknad om publikumsplassering
Sitteplasser settes opp i samråd med utøverne. Dansemattene er i midten av rommet. Publikum blir plassert rundt på alle fire sider.
Scenebredde i meter
8
Scenehøyde i meter
3
Scenedybde i meter
8
Må blendes
Ja
Lenker
Arrangører
Arrangert av:
Rogaland fylkeskommune
Norsk scenekunstbruk
Medvirkende
  • Julie Ekornes (Danser)
  • Kari Vikjord (Danser)
  • Silje Bævre Lian (Danser)
  • Henriette Hamlie / Berit Lundende (Danser)