Tilbake
Lucia Herrero
Lucia Herrero
Lucia Herrero

Circo Herencia

Circo Herencia er en sår, men morsom nysirkusforestilling som handler om et arveoppgjør. Bli med inn i en magisk verden!

Historien formidles helt uten ord, og elevene får oppleve både fysisk teater, sang, sjonglering og balansekunst. Frida og Gaston møtes i en støvete leilighet for å fordele arven etter sin avdøde far, og plutselig våkner gjenstandene i leiligheten til liv. Under støvet viser det seg å være mange overraskelser; flyvende teskjeer, en magisk kommode, en praktfull vinylplatesamling og unike gamle gjenstander. Alle disse våkner til liv når de får selskap.

Gaston har en unik evne til å gjøre ting komplisert. Storesøster Frida er flink til å organisere alt som er i uorden og rydder alltid opp etter den rotete broren sin. Sammen danner de en underlig balansert duo der motsetningene gjør at de utfyller hverandre. I denne forestillingen er spillet mellom de to karakterene like viktige som sirkusferdighetene.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rogaland fylkeskommune
  • Produsent: Frida Odden Brinkmann
  • Idé/opplegg: Circo Herencia

Om kunstner / utøver / gruppe

Frida Odden Brinkmann har sjonglert siden hun var 9 år. Hun flyttet til København som 19- åring for å følge drømmen om å bli sirkusartist. Senere har hun videreutdannet  seg ved Sirkusskoler i Stockholm, København og i Paris. Har jobbet profesjonelt siden 2008. Hun har opptrådt på en rekke festivaler i hele verden, og har vært tilknyttet forskjellige etablerte sirkuskompanier.


Ricardo Gaston Sanchez er født og oppvokst i Buenos Aires, Argentina. Hans spesialitet er å gå på stram line, noen han begynte med for mer enn ti år siden. Han har gått på forskjellige intensivkurs både i Sør-Amerika og Europa. Han har vært med på å grunnlegge et sirkuskompani i Argentina og et i Spania. Har turnert med egen soloforestilling siden 2009 på festivaler flere land, under artistnavnet ”Nikylaucha”.

Publikumskommentarer