Hana skole

Hana skole

Postadresse: , 4328 SANDNES

Besøksadresse: Hanamyrveien 21, 4328

Telefon: 51 33 67 00

Kontaktperson: Randi Soma, randi.soma.bjornbekk@sandnes.kommune.no

Antall produksjoner: 2

  • Alle

Fendelhorgens flokk (Robsrud & DeaN)

Scenekunst, Trinn: 1-7
En løssluppen forestilling med en skuespiller, en amerikakoffert, en dusj og flere dukker. Dere kan vente dere en forestilling med masse komikk, intrikate forviklinger, deltagende barn og en god porsjon scenemagi. Det starter ikke godt. Uno, som bor i en koffert, står i dusjen når publikum kommer inn og han oppdager de ikke før han er ferdig med morgenvasken. Etter å ha summet seg, klarer han til slutt å fremføre eventyret: Den Foruroligende Forhistorien Til Den Forferdelige Fortellingen Om Fiolinspilleren Finagel Og Hans Redselsfulle Reise Gjennom Det Dype Berg Til Sølvkongens Skinnende Silverslott, Som Skildrer Det Selsomme Sagnet Om Selveste Silverdalskongen Og Sølve Den Sæle Hans Sønn, Og Den Striden De Stred Mot Den Forhatte Flokken Av Fendelhorgformede Fryktens Figurer I: Slaget om Silverdalen! Men det er ikke lett å være alene på scenen. Spesielt når dukkene ikke alltid er enig med dukkespilleren om hva som skal skje...

Vil du være kjæresten min?

Litteratur, Trinn: 1-4
Då Kongen sovna den kvelden, var han heilt utmatta. Han hadde teikna hundrevis av dronningar. Store dronningar og små. Snille, strenge og hissige dronningar. Tunge og spretne.
Vil du vera kjærasten min er eit prosjekt som utforskar ulike måtar å formidla ei bok på, for å gje barna eit leikent og lærerikt forhold til ein vald tekst. Boka er skriven av den fabulerande og fantasifulle forfattaren Iben Sandemose, som verkeleg tek barnas nysgjerrigheit på alvor.
Kor i all verda finn me kjærastar – og spesielt med krone på? Korleis i alle dagar skal ein litt klønete og einsam konge klara å finna seg ei dronning? Kanskje han bør byrja på jazzballett, gå på diskotek og dansa – eller melda seg på eit skrivekurs?
Uttrykksform
Åpne filter